Nieuws
Triple I
Waarom AVEDO
Waarom deelnemen
Visie
Producten
Inschrijven
WCM on the move
WCM Xchange
Reacties deelnemers
Links
Disclaimer
Contact


WAAROM AVEDO

We merken op dat in de hedendaagse industrie de life cycles steeds korter worden ťn dat de markten zeer snel evolueren. Ook is er de als maar toenemende vraag naar grotere flexibiliteit en hogere efficiŽntie. Om hierop in te spelen is het nodig om bestaande processen en systemen blijvend te optimaliseren en te her-concipiŽren. Dit betekent een grotere noodzaak aan meer gespecialiseerde kennis en ervaring, die effectief aanwezig moet zijn, om een rol van betekenis te kunnen spelen. De rol van World Class Manufacturing wordt hierdoor elke dag belangrijker.

We merken op dat er in de industrie veel kennis en ervaring aanwezig is bij specialisten die in vast dienstverband werken en stellen tegelijkertijd vast dat deze niet voldoende wordt gedeeld.

Het is niet de bedoeling van AVEDO om het warm water telkenmale terug uit te vinden. We oordelen dat het onze taak is om de aanwezige kennis en ervaring binnen de bedrijfswereld te kanaliseren.

De manier waarop we dit doen is door efficiŽnte netwerkstructuren te creŽren.

AVEDO profileert zich als kenniscentrum en biedt als neutrale organisatie een toegevoegde waarde doordat het management dermate druk bezig is om de productie in goede banen te leiden.

Op een minimumtermijn worden maximale kennis en ervaring uitgewisseld.

AVEDO werkt volgens het VSP-principe :
Vision: het is belangrijk een trekker, een ďvisionairĒ in het bedrijf te hebben die een visie uitdraagt. Hij staat borg voor de lange termijn dynamiek
Structure: meten is weten. Om goed te kunnen (be)oordelen, moeten we beschikken over een sterke flexibele structuur
People: de medewerkers zijn de toegevoegde waarde, de grootste asset van het bedrijf. Het is dank zij hen dat mijlpalen en doelstellingen kunnen gehaald worden