Nieuws
Triple I
Waarom AVEDO
Waarom deelnemen
Visie
Producten
Inschrijven
WCM on the move
WCM Xchange
Reacties deelnemers
Links
Disclaimer
Contact


Waarom deelnemen met AVEDO

Onze initiatieven gebeuren in een open ongedwongen sfeer, waarbij ieder de mogelijkheid heeft om echt te leren en waar de bereidheid tot “sharing” aanwezig is. Hierdoor creëer je een positieve kritische ingesteldheid waarbij het leren door, voor en met elkaar centraal staat. We bieden geen slideshow of windowdressing en echte valkuilen komen ook aan bod.

We brengen competente, praktijkgerichte WCM’ers samen, met als motto: “geen show, wel de realiteit.”

Onze concepten voorzien in het samenbrengen van een gemixte op elkaar afgestemde groep. De leerpunten en de positiviteit die daar gehaald worden, zijn een meerwaarde.

Ervaring leert dat het goed afbakenen van de discussies en een strikte organisatie van initiatieven zeer positief worden gesmaakt.

Enkele praktische punten die hoog in het vaandel staan, zijn:
  • op tijd beginnen,
  • iedereen goed voorbereid aanwezig
  • gefocust ervaringen uitwisselen

    Een verdere meerwaarde creëren we door onze initiatieven niet alleen op nationaal niveau, maar ook op Europees niveau uit te bouwen. In onze groeiende database is het mogelijk om nationale en internationale ervaringen en coördinaten op te zoeken.

    AVEDO heeft er zeer bewust voor gekozen om geen consultancy-activiteiten aan te bieden, omdat wij als neutrale organisatie geen belangenvermenging willen creëren.

    Al naargelang de noden van een branche, streek of land kan AVEDO nieuwe/andere initiatieven inrichten.